Nagyvilág

2016.06.13. 16:05

Durva videó az Orlandói lövöldözésről: épp a nightclub-ban kamerázott, amikor kitört a lövöldözés

USA - Amanda Alvear a Snapchat-jére készített videót az éjszakai klubban, amikor Omar Mateen lövöldözni kezdett. Figyelem, felkavaró felvétel!

USA - Amanda Alvear a Snapchat-jére készített videót az éjszakai klubban, amikor Omar Mateen lövöldözni kezdett. Figyelem, felkavaró felvétel!

Forrás: mirror.co.uk


Washington - 2007 óta a világ legnagyobb biztonsági cégének számító G4S-nél állt alkalmazásban Omar Mateen, az ötven halálos áldozatot követelő orlandói lövöldözés elkövetője, és a férfi hivatalból hordott magánál fegyvert - közölte helyi idő szerint vasárnap a vállalat szóvivője.

Washington - Eleget tudunk ahhoz, hogy kijelenthessük: ez terror- és gyűlöletcselekmény - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök, reagálva az orlandói melegbárban vasárnapra virradóra elkövetett, ötven halálos áldozatot szedő támadásra.

Washington - Az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb tömegvérengzésévé vált az orlandói melegbárban vasárnapra virradóra elkövetett támadás: mint a város polgármestere bejelentette, a hatóságok ötven halálos áldozatra bukkantak és ötvenhárom embert ápolnak a kórházakban.

Washington - A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerint a vasárnapra virradóra történt, mintegy húsz halottat követelő orlandói lövöldözés "jól szervezett" és jól előkészített" volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!