Nagyvilág

2016.11.09. 08:25

"Gonoszság, amit tettem" - Horror: a dúsgazdag bankár kínozta, ürülékkel etette, meggyilkolta a prostikat (18+)

Hongkong - Az egyik indonéziai prostituáltat napokon át kínozta, a másikkal hamar végzett az a 31 éves dúsgazdag bankár, akit most életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek.

Hongkong - Az egyik indonéziai prostituáltat napokon át kínozta, a másikkal hamar végzett az a 31 éves dúsgazdag bankár, akit most életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek.

A brit állampolgárságú bankár, Rurik Jutting vodkával és kokainnal kábította magát, miközben borzalmas tetteit véghez vitte: először egy 23 éves prostituáltat vitt fel a luxuslakásába, ahol bezárta, megverte a lányt, majd arra kényszerítette, hogy a vécéülőkét nyalogassa és ürüléket egyen. A lány retteget és mindent megtett, amit a férfi kért tőle. Három napon át kínozta az évi 120 millió forintnyi összeget kereső bankár, majd elvágta a torkát egy késsel, és egy bőröndbe gyömöszölve kitette testét az erkélyre.

Pár nappal később egy másik lányt is felhívott magához, ám őt nem kínozta napokig, mivel sikoltozni kezdett az erőszak hatására - így nyomban megölte.

A férfi magát adta fel egyébként és rengeteg bizonyíték volt ellene: minden tettét megörökítette, összesen 43 videót készített, olyat is, amin kínzókészletét mutatta meg: ebben volt forrasztópisztolytól kezdve smirglipapírba csomagolt szexjátékszeren át sok minden.

A férfi azt mondta: „Minden nap kísérteni fognak tetteim. A gonoszság, amit tettem, nem orvosolható sem szavakkal, sem tettekkel.”

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!