Nagyvilág

2017.05.17. 15:17

Végzetes motorozást vett videóra egy ukrán autós (18+)

Tragédiával végződött két fiatal motorozása, akik bukósisak nélkül száguldoztak Kijevben – a végzetes pillanatot egy arra haladó jármű fedélzeti kamerája rögzítette.

Tragédiával végződött két fiatal motorozása, akik bukósisak nélkül száguldoztak Kijevben – a végzetes pillanatot egy arra haladó jármű fedélzeti kamerája rögzítette.

A végzetes baleset kedd délután történt a kijevi Paton hídon. A szemtanúk elmondása szerint a motorkerékpár – amelyen két fiatal ült, bukósisak nélkül – rendkívül nagy sebességgel haladt, amikor nekisodródtak a hídfeljáró szalagkorlátjának.

Az ütközés során mindketten lerepültek a motorról, mely azután magától tovább haladt, és két szembejövő járműnek ütközve állt meg. A kétkerekű járművet vezető férfi a helyszínen szörnyethalt. Utasát – egy fiatal nőt – életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az esetről videófelvétel készült, amit egy arra haladó személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzített – írja a Censor.net.

- Palkó István -


Minden túlzás nélkül állíthatjuk, az egyik legijesztőbb autós videót töltötték fel a Youtube-ra néhány napja.

Hogy az alábbi felvételen látható motoros vak, vagy egyszerűen csak nagyon figyelmetlen, arra nehéz válaszolni, az azonban biztos, hogy óriási balesetet okozott.

Látványos balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája egy amerikai sztrádán. Egy motoros rohant bele hátulról nagy sebességgel az előtte haladó kocsiba, az ütközéstől átrepült annak a csomagtartójára és ott utazott tovább.

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!