Most már biztos

2023.06.03. 19:34

Lionel Messi távozik a PSG-től

A párizsi klub szombaton a honlapján erősítette meg hivatalosan, hogy a hétszeres aranylabdás futballista két év után távozik.

MW

Lionel Messi 2021. augusztus 10-én a párizsi Monceau szálloda előtt

Forrás: AFP

Fotó: Sameer Al-DOUMY

A Paris Saint-Germain bejelentette, hogy Lionel Messi az idény végén távozik a labdarúgócsapattól.

A párizsi klub szombaton a honlapján erősítette meg hivatalosan, hogy a hétszeres aranylabdás futballista két év után távozik.

Christophe Galtier vezetőedző már csütörtökön beszélt újságíróknak az argentin világbajnok távozásáról, akkor azonban a párizsi klub még cáfolatot adott ki.

A nemzetközi sajtóban már május elején írtak arról, hogy a decemberben világbajnoki címet nyert argentin futballista nem marad jelenlegi klubjában. Az átigazolási ügyekre specializálódott, általában jól értesült Fabrizio Romano akkor azt írta, hogy Messi édesapja, Jorge Messi már egy hónappal azt megelőzően közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozhat.

Messi 2021 augusztusában hagyta el előző klubját, az FC Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja - és igazolt a Paris Saint-Germainhez, amellyel tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában