Nyíregyháza hírei

2012.11.07. 12:44

Keresik Nyíregyháza karácsonyfáját, a méretes lucfenyőt

Nyíregyháza - A felajánlások közül választják majd ki a tíz méternél magasabb lucfenyőt.

Nyíregyháza - A felajánlások közül választják majd ki a tíz méternél magasabb lucfenyőt.Kevesebb, mint egy hónap, és ünnepi díszbe, fénypompába öltözik a megyeszékhely központja. Miként a korábbiakban, ezúttal is ott magasodik majd a Kossuth tér sarkánál a monumentális fa, a város karácsonyfája. Igen ám, de honnan érkezik az örökzöld sláger? Több olvasónk is érdeklődött efelől, így például Gavalla András hűséges olvasónk, erre érkezett az illetékes cég reagálása.

„A NYÍRVV Nonprofit Kft. köszönettel várja fenyőfák felajánlását a lakosság, illetve vállalkozók részéről. Ezek közül választják majd ki azt a tíz méternél magasabb lucfenyőt, amely decemberben a város karácsonyfája lehet. A fa kivágásáról és elszállításáról a társaság gondoskodik. A jelentkezéseket a NYÍRVV Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. a 42/548-464, illetve a 42/548-467-es telefonszámon várja”.

Nos tehát, az óriási luc tulajdonosain a sor, hogy csodájára járhassanak a majdani karácsonyfának az arra járók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!