Nyíregyháza hírei

2012.11.13. 07:55

Megérkezett a Télkuckó

Nyíregyháza - Hétfő este az Orosi úton közlekedők között okozott némi meglepetést a szállítmány, ami túl méretes volt, ezért speciális jármű hozta, és rendőri felvezetés biztosította.

Nyíregyháza - Hétfő este az Orosi úton közlekedők között okozott némi meglepetést a szállítmány, ami túl méretes volt, ezért speciális jármű hozta, és rendőri felvezetés biztosította.Az épületet egyben szállították tároló helyéről a Kossuth térre. Az útvonal biztosítását rendőrök végezték, mert a nagyjából 7-8 méter átmérőjű házikó a közúton több mint két sávot is elfoglalt, ezért csak a város legszélesebb útjain tudták a belvárosig hozni. Az Orosi útról a római katolikus templom háta mögött araszoltak be a Kossuth térre, ott megkerülték a főtér szobor kompozícióját, végül a menet megállt a városháza előtt.

Előbb a rendőrök biztosították a munkaterületet, ezután letalpalt a speciális daru, ami a közel 5 tonnás szerkezetet hevederek segítségével emelte le a platóról, majd letette a főtérre. A tervek szerint ugyanez az ügyes csapat fogja a város karácsonyfáját is elhozni nekünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!