Nyíregyháza hírei

2012.11.25. 19:07

Olvasónk írja: Milyenek is „ezek a mai fiatalok”?

Nyíregyháza - Manapság annyit dohognak arról, hogy így a mai fiatalok, úgy a mai fiatalok, aminek persze sokszor érthető a miértje. Pár napja, mindössze két óra leforgása alatt kiváló fiatalokkal találkoztam.

Nyíregyháza - Manapság annyit dohognak arról, hogy így a mai fiatalok, úgy a mai fiatalok, aminek persze sokszor érthető a miértje. Pár napja, mindössze két óra leforgása alatt kiváló fiatalokkal találkoztam.A Jysk-ben vásároltam, nem nagy dolgot, apróságot, a pénztárban ülő fiatalember mégis olyan – a kötelező előírásokat messze meghaladó – magától értetődő udvariassággal foglalkozott velem, a „nyugdíjas kisemberrel”. Ez a legjobb reklám az üzletnek, a dolgozóra pedig nagyon büszkék lehetnek a vezetői és a szülei. (A nevét nem tudom, de a fekete hajú, kedves fiatalember november 15-én 16 óra után volt a pénztárban.)

Fiatal volt az a buszsofőr is, aki a 14-es buszon ült, figyelmesen megvárt az állomás előtt, sőt az is, aki a 18-as buszon – ki tudja hányadik csúcsforgalmas kör után – udvariasan köszönt és mosolygott. Arról a lányról is csak jót tudok mondani, aki szeretetteljes figyelemmel szolgált ki a sétálóutcai Alexandra Könyvesboltban. Lehet, hogy ezek apróságoknak tűnnek, de ezektől válik élhetővé az életünk.

Nagyné, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!