Nyíregyháza hírei

2012.11.12. 13:49

Walesiekkel eltöltött élménydús napok

Nyíregyháza - A nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola Cardiffban járt Comenius Iskolai Együttműködések találkozóján, majd ők fogadták a népes walesi küldöttséget.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola Cardiffban járt Comenius Iskolai Együttműködések találkozóján, majd ők fogadták a népes walesi küldöttséget.„Sztárok Európa Egén” a projekt címe a walesi, lengyel és magyar iskolák közös munkájának. A két éves együttműködés során személyes találkozókra kerül sor, ahol a munkaértekezletek mellett lehetőség van a város és a környék megismerésére. Októberben két találkozóra került sor, egyik Cardiffban, majd rá két hétre Nyíregyházán, az Arany János Gimnázium és Általános Iskola, Diákotthon és Gyermekek Átmeneti Otthona fogadta a 14 fős walesi küldöttséget.

A 8/5. osztály Halloween partiján sok érdekes feladat, játék, daltanulás és tánc várta a vendégeket, amelyek összeállításában a 8/9. osztály tanulói segítettek. A Nyíregyházi Állatpark elvarázsolta vendégeinket és az Aquarius Fürdő kellemes kikapcsolódást jelentett az esős őszi nap végén. Élményekkel gazdagon térhettek haza brit barátaink, akik legközelebb márciusban térnek vissza az Arany János Gimnáziumba.

Domokos Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!