Nyíregyháza hírei

2013.04.29. 17:22

Challenge Day: Neked hány embert sikerült volna meghívni?

Nyíregyháza - Challenge Day-t szerveztek hétfőn a Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium diákjai számára, aminek leglátványosabb része az iskola körbesétálása volt.

Nyíregyháza - Challenge Day-t szerveztek hétfőn a Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium diákjai számára, aminek leglátványosabb része az iskola körbesétálása volt.Ehhez nem csak a diákok, de az általuk felkért, akár utcán, vagy buszváróban megszólított felnőttek vagy a másik suliba járó barátok, barátnők is csatlakozhattak.

A rendezvény – a tanév végéhez közeledve – nyilván arra ösztönözte a fiatalokat, hogy ne csak a padban üljenek, hanem a jó időt kihasználva a szabadban is mozogjanak. - Az ötlet onnan jött, hogy a kollégiumban ez a sport éve – kezdte magyarázni a programokat Kovács Edit, majd így folytatta – volt zumba, kolis legerősebb verseny, lesz még kolis duatlon, Bánkis öttusa, és még további programok. Ezekhez vontuk be a diákokat, és a felnőtteket, akik nem vonakodtak egy kis csoportos mozgástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!