Nyíregyháza hírei

2013.04.20. 16:43

Rendőrség napja Nyíregyházán

Nyíregyháza - Hagyományosan Szent György, a rendőrök védőszentjének napja körüli időben ünnepli az ország a rendőröket.

Nyíregyháza - Hagyományosan Szent György, a rendőrök védőszentjének napja körüli időben ünnepli az ország a rendőröket. Nyíregyházán, a 4-es főút mellett egy bevásárló központ hatalmas parkolójában állítottak ki speciális eszközöket és szimulátorokat bemutató sátrakat, valamint látványos elemekkel tűzdelt bemutatóval szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat. A technikai eszközök megtekintése mellett lehetőség volt motoros szimulátorban kipróbálni a kétkerekűt, a bukás veszélye nélkül, aki jót akart nevetni, feltehette az úgynevezett részeg szemüveget, és egy bevásárló kocsival szlalomozhatott a bóják között, vagy megtanulhatta a szakszerű újraélesztés fogásait.

Azért a legnagyobb érdeklődés a kutyás bemutatót előzte meg. A járőrkutyák fegyelmező gyakorlatai után az elfogásokat élvezték a legkisebbek, de pontosan jelzett az eb akkor is, amikor kábítószert kellett megtalálni. Az izgalmak akkor fokozódtak, amikor a kommandósok sűrű lövésekkel tarkított bemutatóján gyűrték földre a „rosszfiúkat” a jók.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!