Nyíregyháza hírei

2013.05.06. 17:55

„Megtámadták” Scheiring Gábort, a PM elnökségi tagját Nyíregyházán

Nyíregyháza - Nyíregyházán a Kossuth téren várta hétfőn délután kötetlen beszélgetésre az érdeklődőket Scheiring Gábor, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.

Nyíregyháza - Nyíregyházán a Kossuth téren várta hétfőn délután kötetlen beszélgetésre az érdeklődőket Scheiring Gábor, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja. Az Együtt 2014 és a PM logójával ellátott stand előtt az önkéntesek mellett szinte csak ellentüntetők várakoztak, kezükben Bajnai Gordont számonkérő transzparensekkel. Míg Scheiring Gábor a sajtó munkatársaival beszélgetett, a közel húsz fős ellentábor bekiabálásokkal próbálta felhívni magára a média figyelmét.

Elkeseredésüket fokozta, hogy Bajnai Gordon, akinek címezték kérdéseiket, üzeneteiket személyesen nem jelent meg a megyeszékhely főterén. Így azonban az össztűz Scheiring Gáborra zúdult. A PM országgyűlési képviselője igyekezett megőrizni nyugalmát amit a csoport néhány tagja egyre nehezebben viselt el. Közülük páran aztán heves szóváltásba kerültek Scheiring Gáborral. A felfokozott indulatokat két helyszínen tartózkodó rendőr próbálta sikerrel lecsillapítani, megkérve a legvehemensebbeket, hogy húzódjanak hátrébb. A határozott rendőri fellépés hatására az ellentüntetők lassan elhagyták a Kossuth teret, így végül komolyabb rendbontás és atrocitás nélkül ért véget a „találkozó”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!