Nyíregyháza hírei

2013.06.05. 14:09

MSZP-sajtótájékoztató: Megismerhetik a felügyelő bizottság jelentését

Nyíregyháza - Lapunk több ízben foglalkozott a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. (NyírVV) ellen tett feljelentésről és a társaság jogi válaszlépéseiről. A feljelentést a felügyelő bizottság volt tagja, Orosz Zoltán tette, aki 22 évig dolgozott ennek a cégnek és jogelődjeinek a szolgálatában.

Nyíregyháza - Lapunk több ízben foglalkozott a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. (NyírVV) ellen tett feljelentésről és a társaság jogi válaszlépéseiről. A feljelentést a felügyelő bizottság volt tagja, Orosz Zoltán tette, aki 22 évig dolgozott ennek a cégnek és jogelődjeinek a szolgálatában. Ezzel kapcsolatban intézett interpellációt az utóbbi városi közgyűlés napirendje előtt dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő, aki elfogadta dr. Kovács Ferenc polgármester válaszát. Szerdai sajtótájékoztatóján kijelentette:

„Ellenzékiként felelősségünk van egy ilyen ügyben, hiszen városi cég ellen folyik a nyomozás jelentős kárt okozó csalás bűntette miatt. Megkérdeztem többek között: rendelt-e el vizsgálatot a polgármester? Ha igen, milyen eredménnyel zárult?” – idézte interpellációját dr. Moskovits Károly. „A munkajogi részt a munkaügyi bíróságnak kell vizsgálnia.

Hamarosan összeül a felügyelő bizottság, és dr. Kovács Ferenctől ígéretet kaptunk, hogy a FEB-jelentést megismerhetik a közgyűlés tagjai. Egy-két részletkérdést leszámítva, úgy gondolom, olyan volt a polgármester válasza, amelyet el tudtam fogadni. Ugyanakkor várjuk az ügy folytatását, annak kimenetelét”.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!