Nyíregyháza hírei

2013.08.25. 21:33

Régi-új polgármester a beregi Olcsván

Olcsva - Két polgármester- és kilenc képviselőjelöltre adhatták le voksaikat a választók a vasárnapi időközi önkormányzati választáson Olcsván.

Olcsva - Két polgármester- és kilenc képviselőjelöltre adhatták le voksaikat a választók a vasárnapi időközi önkormányzati választáson Olcsván. A polgármesteri tisztségért a települést eddig vezető Huszti József és az addig képviselőként tevékenykedő Tarné Bartha Ildikó indultak, mindketten függetlenként. A 61 százalékos részvételi aránnyal végződő szavazáson a választók megerősítették tisztségében Huszti Józsefet, aki végül 231 szavazatot kapott – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi Péter jegyző, aki hozzátette: Tarné Bartha Ildikóra az 543 választásra jogosult polgár közül 95 voksolt.

Mivel a község képviselő-testülete május 28-án feloszlatta magát, így vasárnap négy új önkormányzati képviselőt is megválasztottak. Dr. Szilágyi Péter jegyző tájékoztatása szerint ezentúl Husztiné Bartha Mónika (210 szavazat), Kósa Árpád (202), Szücs Lászlóné (148) és Himcsuk Tímea (144) alkotják az olcsvai képviselő-testületet. Km-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!