Nyíregyháza hírei

2013.11.21. 18:12

Az elbocsátás előtt állók közül 76-an Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hétfőn látott napvilágot a hír, amely szerint 673 dolgozójától válik meg decemberben a Jabil Kft. tiszaújvárosi gyára, a cég a döntését „a vevői igényekben bekövetkezett változásokkal" indokolta.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Hétfőn látott napvilágot a hír, amely szerint 673 dolgozójától válik meg decemberben a Jabil Kft. tiszaújvárosi gyára, a cég a döntését „a vevői igényekben bekövetkezett változásokkal" indokolta. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár a napokban Tiszavasváriban azt mondta, a szaktárca hetek óta tárgyalt a társaság menedzsmentjével, de mivel nem állami cégről van szó, a gazdasági döntésekbe nem tudnak beleszólni.

– Nem tudjuk megmenteni az elbocsátott dolgozókat, de képzésekkel, átképzésekkel és támogatási programokkal próbáljuk segíteni őket – tette hozzá. Az elbocsátás megyénket is érinti: információink szerint az érintett 673 dolgozó közül 76-an szabolcs-szatmár-beregiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!