Nyíregyháza hírei

2013.12.12. 19:48

Gazdálkodj okosan!

Nyíregyháza - Ingyenesen juthatnak értékes tanácsokhoz az érdeklődők a nyírteleki és az örökösföldi gazdálkodói fórumokon.

Nyíregyháza - Ingyenesen juthatnak értékes tanácsokhoz az érdeklődők a nyírteleki és az örökösföldi gazdálkodói fórumokon.Gazdálkodik, és szeretné, ha nagyobb lenne a kereslet a termékeire? Nem bírja fizetni a városi élet költségeit, és ezért szívesen tanyára költözne, gazdálkodna, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Közüzemi tartozásai vannak, és segítségre van szüksége ezek rendezéséhez? Szeretne olyan termelőkkel találkozni, akiktől jó minőségű, helyben termelt, egészséges élelmiszereket vásárolhatna?

Ha csak a kérdések egyikére is igen a válasz, érdemes ellátogatnia a Szabolcsi Szociális Szövetkezet fórumsorozatának utolsó állomásaira, és csatlakozni egy olyan közösséghez, amely a helyi családok és helyi gazdák megélhetésének segítéséért, a helyben termelt élelmiszerek népszerűsítéséért dolgozik!

– Az örökösföldi, ingyenes fórumon a szövetkezet és a Kosár Közösség tagjain kívül a Human-Net Alapítvány adósságkezelési tanácsadói is részt vesznek. Ők azoknak a családoknak szeretnének konkrét, gyakorlati segítséget nyújtani, akik már nem tudják fizetni a felhalmozott közüzemi tartozásaikat – mondta el Lencsés Brigitta szervező.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!