Nyíregyháza hírei

2013.12.10. 09:46

Hívjon már fel egy geek!

Nyíregyháza - A nők csupán elenyésző kisebbségének fontos kizárólag a külső.

Nyíregyháza - A nők csupán elenyésző kisebbségének fontos kizárólag a külső. Online felmérést készített a magyar hölgyek párválasztási szokásairól a Comedy Central. A humorcsatornánál a legmenőbb geek-sorozat, az Agymenők kapcsán merült fel a kérdés: vajon csak a tévében működik a kockák vonzereje, vagy a valóságban is tarolnak az elvont tudósfélék? A válaszokból kitűnik: valóban az okos az új szexi!

Humor és intelligencia

A több mint 500 hölgy válaszadó többsége gondolja úgy, hogy az ész önmagában is vonzóvá teszi a férfit, harmaduk sem közömbös ez ügyben, de a vonzerőt fontosabbnak tartja, és csupán 0,8 százalék fókuszál a külcsínre. Ez az elenyésző kisebbség mondta azt, hogy ők a külsőségekre mennek. Számít tehát az ész, de a Comedy Central arra is kíváncsi volt, hogy hosszú távon hányan kötnének ki egy kevésbé vonzó, viszont lángelméjű férfi mellett, mint az Agymenőkben Penny és Leonard esetében. Kicsit több, mint tizedük lenne egy ilyen kaliberű pasival, és csak töredékük horgonyozna le szívesen egy üresfejű, de szexi Adonisz mellett. A nagy többség egyértelműen fontosnak tartja, hogy partnere okos legyen.

Hiába a hosszú távú kapcsolat, odáig a randizás rögös ösvényén keresztül vezet az út. Adta magát a kérdés, hogy ki mennyire találkozgatna egy geek-kel. A hölgyek egyötöde soha nem tenne ilyet, míg hangsúlyos része pont egy ilyen kockával találkozgat éppen. A megmaradó – a megkérdezettek kevesebb mint fele – egyből táncba vinné az ilyen figurákat, mivel azt válaszolták, hogy: „Hívjon már fel egy geek!”

– Számomra a humor az intelligencia mérvadója. Egy-egy poénból rögtön kiderül, hogy milyen pasival hozott össze az élet, a sors: azt tapasztaltam, hogy otromba és alpári vicceket ugyanilyen típusú emberek mesélnek. Én a visszafogottabb, helyzetkomikumra épülő humort szeretem, távol áll tőlem mások gyengeségeinek a kikarikírozása. Egyértelmű, hogy nem az infós vagy atomfizikával kapcsolatos poénok ülnek nálam, de az biztos, hogy csak olyan férfi mellett tudom elképzelni az életem, aki meg tud nevettetni – mondta el kérdésünkre Nagy Kata.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!