Nyíregyháza hírei

2014.02.19. 16:41

Évet értékelt a Szabolcs megyei rendőrfőkapitány

Nyíregyháza - Megyénk a legeredményesebb a kiemelten kezelt bűncselekmények nyomozásában.

Nyíregyháza - Megyénk a legeredményesebb a kiemelten kezelt bűncselekmények nyomozásában.

A főkapitányság 2013-ban végzett tevékenységét dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte. A nyíregyházi értekezleten Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány a főkapitányság tavalyi tevékenységéről azt mondta: kiváló munkát végeztek a rend őrei.

Az évre vonatkozó legfontosabb célkitűzésekként Tarcsa tábornok a lakosság biztonságérzetét befolyásoló jogsértésekkel szembeni fellépést, az időskorúak védelmét, a kistelepülések közbiztonságának javítását, a rendőrség szolgáltató jellegének erősítését, az állomány képzését, valamint az emberekkel és különböző szervezetekkel való közvetlen kapcsolattartást emelte ki.

A 2013-ban végrehajtott főbb feladatok közül a főkapitány a tavaszi hóhelyzetben történő helytállást hangsúlyozta, amikor annak ellenére, hogy az extrém időjárási körülmények több mint száz települést elzártak a külvilágtól, két kábellopást leszámítva sikerült minden más jogsértést megelőzni.

A cikk teljes terjedelmében a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország február 20-i számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!