Nyíregyháza hírei

2014.02.21. 09:37

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Megyénkben sem okozott gondot pártunknak az aláírások gyűjtése, a jelöltjeinket támogatók száma messze túlszárnyalta a szükséges limitet.

Nyíregyháza – Megyénkben sem okozott gondot pártunknak az aláírások gyűjtése, a jelöltjeinket támogatók száma messze túlszárnyalta a szükséges limitet. Ilyen könnyen és gyorsan még sosem sikerült ajánlásokat gyűjteni, a napokban leadjuk a dokumentumokat – jelentette be Bakó József, a Jobbik megyei elnöke és kampányfőnöke. Hozzátette: elszomorító, hogy vidéken közmunkásokat „kért fel” az egyik párt erre a munkára, ahogy az is, hogy sok közalkalmazott retorziótól, kirúgástól félve nem írta alá a támogató ívet.

Lengyel Gábor önkormányzati képviselő a csütörtöki város közgyűléssel kapcsolatban kifejtette: a Jobbik nem támogatta a költségvetést, mert bár a kötelező és önként vállalt feladatokra megvan a fedezet, hiányolta az önerőből történő új beruházásokat, így például az úthálózat-fejlesztéseket. – A költségvetésbe betervezték a már meglévő aszfalt utak karbantartását, de mikor kap végre szilárd burkolatot a több száz kilométernyi belterületi földút? – tette fel a kérdést a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!