Nyíregyháza hírei

2014.02.25. 13:07

Kovács Károllyal kovácsolódó szocdem

Nyíregyháza - A budapesti Kovács Károly nem tudós professzor, ő „csak” 80-on felüli egyszerű kisember, aki rendszeresen megtiszteli jelenlétével a Szociáldemokraták Baráti Körét.

Nyíregyháza - A budapesti Kovács Károly nem tudós professzor, ő „csak” 80-on felüli egyszerű kisember, aki rendszeresen megtiszteli jelenlétével a Szociáldemokraták Baráti Körét. Pénteken 15 órától a megyei önkormányzat jóvoltából Nyíregyházán, a Szarvas Irodaházban (Szarvas u. 1-3., II/302.) kezdődik „A magyar és az európai szakszervezeti mozgalom” címet viselő előadás.

– Először is meg kellene teremteni a nagy hagyományokkal rendelkező szakszervezetek egységét. Fogjunk össze, hagyjunk fel az önpusztítással! Ez a nemzet többet érdemel. Mint volt szociáldemokrata vezető és megyei szakszervezeti vezető ezért dolgoztam évtizedeken keresztül. Jelszavunk továbbra is: „Szabadságosság, Igazságosság, Szolidaritás” – vallja Oláh Gábor, a Szociáldemokraták Baráti Körének fáradhatatlan elnöke.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!