Nyíregyháza hírei

2014.03.02. 14:52

A túloldalba repítette a kiskocsit a kamion Nyíregyházán

Nyíregyháza - Szomorkásan álldogált a forgalommal majdnem szemben az Erdő soron egy Suzuki vasárnap, miután átugrotta a két oldalt elválasztó zöld felületet is.

Nyíregyháza - Szomorkásan álldogált a forgalommal majdnem szemben az Erdő soron egy Suzuki vasárnap, miután átugrotta a két oldalt elválasztó zöld felületet is.Az elsődleges információ szerint egymás mellett haladt az Erdő soron a Sóstói út felől a Vasvári Pál utca irányába egy Suzuki és a belső sávban egy tartálykocsi.

A nagy tömegű jármű vezetője ki akart sorolni a külső sávba, és meg is tette, mert a sofőr nem észlelte, hogy ott megy a Suzuki. A manőver közben úgy találta el a kiskocsi baloldalát a kamion, hogy keresztbe fordította, és az elszabadult Suzuki a lökéstől átrepült a két oldalt elválasztó zöld sávon és a másik oldalban landolt.

Szerencsés körülmény volt, hogy ott nem érkezett járműsor, és nem történt további karambol. A felek a rendőri intézkedés után kárbejelentő kitöltésével indították el az adminisztrációs kötelezettségeket. Az anyagi kár első becslésre meghaladja a 150 ezer forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!