Nyíregyháza hírei

2014.03.31. 16:58

MSZP-sajtótájékoztató: "Meg kell akadályozni, hogy Nyíregyháza újabb választási csalás színtere legyen!"

Nyíregyháza - Meg kell akadályozni, hogy Nyíregyháza újabb választási csalás színtere legyen! – hangzott el az MSZP hétfői sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza - Meg kell akadályozni, hogy Nyíregyháza újabb választási csalás színtere legyen! – hangzott el az MSZP hétfői sajtótájékoztatóján. – Az elmúlt időszakban Nyíregyháza fideszes önkormányzata saját hetilapjában és a hirdetőfelületeken sem biztosította a helyi politikai egyenlőséget, amivel a közmédia előtt elégtelenre vizsgázott – fogalmazott Nagy László, az MSZP városi elnöke, majd hozzátette: a kormánypárt elmúlt négy éve arra volt jó, hogy ez a tendencia egyre csak erősödjön.

– Nem adtak egyenlő esélyeket a bal- ,illetve a jobb oldali szavazóknak, aminek következtében a hetilap vezető munkatársait felszólítom, posztjaikról mondjanak le, ezzel teremtve tisztább és egyenlőbb esélyeket a jövőbeni politikának – folytatta Nagy László.

– A Kúria szerint egy önkormányzat prezentálhatja múltbeli sikereit, de nem ekkora túlzásokba esve. Megsért minden helybeli lakost, hogy városukban ilyen előfordulhat – mondta el dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!