Nyíregyháza hírei

2014.03.07. 15:28

Összefogás-sajtótájékoztató: „Megbukott az elszámoltatás”

Nyíregyháza – Az Orbán Viktor-Budai Gyula-Polt Péter fémjelezte elszámoltatás morálisan, jogilag és politikailag is megbukott – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Juhász Ferenc országgyűlési képviselő, egyben képviselő-jelölt, akit felmentett a bíróság a hűtlen kezelés vádja alól.

Nyíregyháza – Az Orbán Viktor-Budai Gyula-Polt Péter fémjelezte elszámoltatás morálisan, jogilag és politikailag is megbukott – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Juhász Ferenc országgyűlési képviselő, egyben képviselő-jelölt, akit felmentett a bíróság a hűtlen kezelés vádja alól. – Ez egy kirakatper volt, amelyben az ügyészség egyetlen egy jogi érvet sem hozott fel ellenem és amelynek a célja a kormánypárt riválisainak partvonalon túlra állítása volt. Dr. Helmeczy László képviselő-jelölt azt mondta, a volt miniszter azonnal lemondott a mentelmi jogáról, mert tudta, hogy ártatlan, ezzel szemben a fideszes honatya, dr. Simon Miklós 2008 óta a mentelmi joga mögé bújva él, sőt, ennek ismeretében indítja ismét a pártja. A sajtótájékoztatón jelen volt Orosz Zoltán is, aki tavaly márciusban tett feljelentést a NYÍRVV Kft. ügyvezető igazgatója és a cég egyik munkatársa ellen. – Eltelt egy év és bár a tanúkihallgatásokon és házkutatásokon túl van a nyomozó hatóság, gyanúsítotti kihallgatásra még mindig nem került sor – mondta.


Reagálás:

- Ez még nem jogerős ítélet, várjuk meg a másodfokon eljáró bíróság döntését – reagált az elhangzottakra Budai Gyula államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!