Nyíregyháza hírei

2014.03.03. 08:28

Pár órán belül kézre kerítették

Arra ébredt egy nyíregyházi szórakozóhelyen egy helyi férfi, hogy eltűntek az értékei - adta hírül a police.hu.

Arra ébredt egy nyíregyházi szórakozóhelyen egy helyi férfi, hogy eltűntek az értékei - adta hírül a police.hu.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Richárd 18 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. március 1-jén egy nyíregyházi szórakozóhelyen, kihasználva az egyik asztalnál ülő vendég alvó állapotát, eltulajdonította a nála lévő órát, gyűrűt, mobiltelefont, készpénzt és az iratait.

A rendőrség ügyeletére a sértett tett bejelentést, miután felébredt és észrevette, hogy eltűntek az értékei. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását, melynek eredményeképpen pár órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Richárd nyíregyházi lakost.

A nyomozók a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a férfi lakásán házkutatást tartottak, ahol bűncselekményből származó értéket foglaltak le - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!