Nyíregyháza hírei

2014.03.20. 15:32

Prostituált őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 19-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 19-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság vétség és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. József 26 éves baktalórántházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. március 19-én Baktalórántháza belterületén szóváltásba keveredett egy 20 éves helyi lakossal, akit ezt követően bántalmazott. A rendőrök a 26 éves férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Mária 27 éves tiszateleki lakos ellen. A rendőrök a nőt 2014. március 19-én Nyíregyháza belterületén tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Az eljárás adatai szerint K. Mária tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélkül végezte. A járőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást négy 16 és 21 év közötti tiszaeszlári lakos és egy 27 éves timári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a társaság 2014. március 19-én egy tiszalöki telephelyről vashulladékot tulajdonított el. A rendőrök a társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2014. március 19-én Papos külterületén két nőt értek tetten, akik egy földterületről akácfát kíséreltek meg eltulajdonítani. A járőrök a 43 éves és az 58 éves paposi lakosokat a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Ellenük tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik