Nyíregyháza hírei

2014.05.24. 10:22

Elfogták a betörő-triót

Nyíregyháza - A Nyíregyházán eltulajdonított ékszereket zálogházban adták le.

Nyíregyháza - A Nyíregyházán eltulajdonított ékszereket zálogházban adták le.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. István 54 éves, K. Balázs 52 éves és K. Sándor 51 éves tiszalöki lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfiak 2014. május 22-én napközben egy nyíregyházi családi házba törtek be, ahonnan különböző ékszereket tulajdonítottak el. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az akkor még ismeretlen elkövetők felkutatását. A nyíregyházi nyomozók által beszerzett információk alapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán alosztályának munkatársai állították elő a feltételezett tetteseket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon két gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vettek, a harmadik szabadlábon védekezhet. A nyomozás adatai szerint a betörést követően a gyanúsítottak az ékszereket azonnal zálogházba vitték, az értük kapott zálogjegyet pedig továbbadták egy nyíregyházi férfinak. A nála tartott házkutatás során nagy mennyiségű, feltehetően csempészetből származó cigarettát is találtak, ezért értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait. A rendőrség vizsgálja, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatóak-e más bűncselekményekkel is.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!