Nyíregyháza hírei

2014.05.28. 11:43

Illegális szeszraktárt számoltak fel a rendőrök

A nyomozók egy nyíregyházi ipari telep raktárhelyiségében több mint ötmillió forint értékű tiszta szeszt találtak - adta hírül a police.hu.

A nyomozók egy nyíregyházi ipari telep raktárhelyiségében több mint ötmillió forint értékű tiszta szeszt találtak - adta hírül a police.hu. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2014. május 27-én egy nyíregyházi ipari telepen bűnügyi adatgyűjtést végeztek, amikor egy gyanús gépjárművet észleltek, mely egy félre eső helyen lévő raktárnál leparkolt. A civil ruhás rendőrök betörésre gyanakodtak, ezért ellenőrizték a gépkocsit vezető férfit és az általa kinyitott raktár helyiséget.

Kiderült, hogy az épületben több mint kétezer liter 91,5 % fokos tiszta szeszt, szeszfokolókat, szesz aromákat és üres kannákat rejtegettek. A rendőrök értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóit, akik a több mint ötmillió forint értékű jövedéki terméket és a talált eszközöket lefoglalták. A további eljárást a raktár bérlőjével, egy 43 éves nyíregyházi lakossal szemben költségvetési csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!