Nyíregyháza hírei

2014.08.26. 13:27

Együtt PM, Összefogás Megyénkért-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - „Lop stop" feliratú matricát ragasztott rövid időre a NyírVV Kft. székhelyén egy táblára kedden Lövei Csaba, az Együtt PM politikai tanácsának tagja, s meg is indokolta tettét.

Nyíregyháza - „Lop stop" feliratú matricát ragasztott rövid időre a NyírVV Kft. székhelyén egy táblára kedden Lövei Csaba, az Együtt PM politikai tanácsának tagja, s meg is indokolta tettét.

– Sokan a lényegről el akarják terelni a figyelmet, pedig tény: a nagy kárt okozó hűtlen kezeléssel Bocskai Péter ügyvezetőt gyanúsították meg; a cég fölött a tulajdonosi jogokat dr. Kovács Ferenc polgármester gyakorolja, ő is felelős; a NyírVV a közelmúltban újabb nagyértékű szerződést kötött azzal a céggel, amelynek a vezetője szintén gyanúsított.

Dr. Helmeczy László, az Összefogás Megyénkért Szövetség elnöke kiemelte: – Ha egy bejelentésnek nincs alapja, megszüntetik a nyomozást. Csakhogy ebben az esetben feljelentés-kiegészítést kértek, s mivel a nyomozóhatóság úgy látta, hogy megalapozott a gyanú, így gyanúsított lett Bocskai Péter. Hűtlen kezelésről, hamis számlákról, el nem végzett munkákról van szó, ezért talán nem véletlen, hogy korrupcióllenes nyomozók végzik a vizsgálatot.


Reagálás

Bocskai Péter, a NyírVV Kft. ügyvezetője a következőket reagálta a sajtótájékoztatón elhangzottakra:

„A személyemet érintő sorozatos támadások részeként ma újabb nemtelen támadás ért engem és a város érdekeit szolgáló társaságot, valamint a tisztességesen teljesítő szerződéses partnerünket. Az elhangzottak semmilyen újdonságot nem tartalmaznak, pusztán a körülettem keltett mesterséges hisztéria újabb elemei. Ismételten visszautasítom a városüzemeltető társaságot, valamint a vállalkozót érintő tendenciózus állításokat. Meggyanúsításom alapja egyszerűen a személyemet közvetlenül megjelölő sértett munkavállalói feljelentésnek köszönhető, és meggyőződésem, hogy az igazságszolgáltatás bennünket igazol majd. Energiáimat továbbra is Nyíregyháza érdekében kívánom mozgósítani és ismételten kérem az engem nemtelenül támadókat, hogy tartsák tiszteletben az általam irányított társaságnak és munkavállalóinak a város üzemeltetésében végzett munkáját."


Reagálás az Együtt-PM mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra

,,A baloldal folytatja rágalomhadjáratát,ma 16. alkalommal mondták el ugyanazt a hazugságot, amit eddig. Mit várhatunk azoktól, akik egy nyíregyházi cégvezető lejáratásában addig is képesek elmenni, hogy egy gyerekgyilkos, Szita Bence gyilkosának fotóját próbálják összemosni az ügyvezető személyével a hivatalos közösségi oldalukon. Most már a városvezetést is próbálják besározni azok, akikről - tegnap kiderült - semmifajta programmal nem rendelkeznek Nyíregyháza jövőjével kapcsolatban, kizárólag a politikai haszonszerzés a céljuk. Felszólítjuk Dr. Helmeczy Lászlót, hogy kímélje meg Nyíregyházát a werberi módszerektől."

- Jászai Menyhért -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!