Nyíregyháza hírei

2014.09.11. 08:22

Bangkok jelenti neki a világot

Nyíregyháza - A nyíregyházi hölgy képviseli az országot a Miss Grand International világversenyen.

Nyíregyháza - A nyíregyházi hölgy képviseli az országot a Miss Grand International világversenyen.Már csak néhány nap, és repül Lukács Réka. Szárnyakat kapnak a vágyai, és a számára ismeretlen közegben kinyílhat előtte egy új világ ajtaja. A Miss Grand International Hungary nyíregyházi kötődésű győztese sikere révén Bangkokba utazhat egyedüli magyarként.

– Amióta királynő lettem, sorra invitálnak különböző rendezvényekre. Ilyen volt a Miss Alpok Adria Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntője, a Miss Summer Sunshine zsűrizése és utóbb meghívtak a balatonfüredi nyílt vízi úszó világbajnokság díjátadására – említette Lukács Réka.

– A Miss International Hungary fináléja utáni kevesebb mint négy hét nagyon sűrű volt, jóformán egyetlen percet sem pihenhettem, vagy engedhettem le. Folyamatos keszültem: az edzés, az angol és a járásórák mellett minden olyan dolgot igyekeztem beszerezni, amire szükségem lehet majd a kint eltöltendő három hét során. Köszönöm mindenkinek, aki eddig mellettem állt és támogatott, illetve hozzásegített ahhoz, hogy idáig eljuthattam. Ugyanakkor most kellene a legnagyobb segítség, hiszen immár nem pusztán magamért küzdök, hanem az országért: Magyarországot képviselem Thaiföldön. Elindult a világverseny közönségszavazása az interneten, ugyanakkor van egy hivatalos oldalam a Facebook-on, aminek like-olásával bárki nyomon követheti majd a bangkoki napjaimat a versenyben.

 

Világhálón szavazhatnak

Lukács Rékára ITT lehet voksolni a Miss Grand International hivatalos honlapján. A nagyszabású verseny fináléja október 7-én lesz.

 

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!