Nyíregyháza hírei

2014.09.05. 12:33

Önkormányzati választások 2014 | Változást Nyíregyházáért Szövetség-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Nyoma sincs esélyegyenlőségnek a Nyíregyházán zajló választási kampányban.

Nyíregyháza – Nyoma sincs esélyegyenlőségnek a Nyíregyházán zajló választási kampányban.

Fideszes plakátokkal van tele a város, a csapból is kormánypárti propaganda folyik. A Fidesz szinte minden felületet elfoglalt a közterületeken, így az ellenzéki jelölteknek esélyük sincs bemutatkozni, megjelenni a választók előtt – mondta Hunyadi János (DK), majd hangsúlyozta: a Változást Nyíregyházáért Szövetség a tisztességes, korrekt kampány híve, a Fidesz arcátlan „térhódítása” azonban ezt nem segíti elő.

Lövei Csaba (Együtt-PM) azért bírálta a város vezetőjét, mert közpénzből kampányol. – Összesen 190 millió forintot, vagyis óránként 2 közmunkás bérét költötte önfényezésre a városvezetés. Hogy, hogy nem, lakosság adóforintjaiból finanszírozott „városnépszerűsítő tájékoztató kampány” színeiben és szavaiban is tökéletesen összecseng a fideszes kommunikációval! – magyarázta. Dr. Moskovits Károly (MSZP) kijelentette: a nyíregyháziaknak joguk van a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!