Nyíregyháza hírei

2014.10.18. 12:13

Garázdaságok Szabolcsban

Mátészalka, Nyíregyháza - Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök Mátészalkán és Nyíregyházán.

Mátészalka, Nyíregyháza - Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök Mátészalkán és Nyíregyházán.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Elemér 43 éves nyírgyulaji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. október 17-én 14 óra 45 perckor a mátészalkai MÁV Állomás épületében késsel megfenyegetett egy 19 éves nagyecsedi és egy 16 éves hodászi fiút. A rendőrség a bejelentés után a férfit elfogta és a rendőrkapitányságra előállította.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást N. György 43 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. október 16-án 14 óra 40 perckor nyíregyházi lakásának udvarán egy sarlóval és egy légpuskával a kezében szidalmazta családtagjait. A rendőrség a bejelentést követően a férfit elfogta, a sarlót és a légpuskát lefoglalta.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!