Nyíregyháza hírei

2014.10.27. 15:03

Menjetek wellnessezni helyettem is!

Játsszon velünk és nyerjen egy hajdúszoboszlói wellness hétvégét!

Játsszon velünk és nyerjen egy hajdúszoboszlói wellness hétvégét!

Hatalmas népszerűségnek örvendenek az interneten keringő „Akkor és most” képek. Ezeknek a fotóknak az a lényege, hogy egy sok évvel ezelőtt készült fényképet újra elkészítenek az akkori szereplők. Mindennek stimmelnie kell: a ruhának, a beállításnak, a kiegészítőknek.

A Kelet-Magyarország napilap úgy döntött, meghirdeti saját „Akkor és most” játékát! Önöknek nincs más dolguk, mint megkeresni a kedvenc régi családi vagy baráti fotójukat, elkészíteni annak mai megfelelőjét, beküldeni az [email protected] e-mail címre és megkérni ismerőseiket, hogy lájkolják azokat a Kelet-Magyarország Facebook-oldalán. A határidő november 2-a éjfél, eddig kell beérkezniük a képeknek, melyekre aztán november 3. és 10. között voksolhatnak.

A legtöbb szavazatot gyűjtő nyereménye: 4 nap/3 éjszaka 2 fő részére kétágyas szobában a hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szállodában***superior (gyógy-, váltó-, pezsgőfürdő-, szauna, infraszauna-, uszoda és gőzfürdőhasználat, fürdőköpeny, fitness gépek használata, térítésmentes animációs programok) félpanzió plusz ellátással (svédasztalos reggeli, könnyű ebéd, menüválasztásos vacsora).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!