Nyíregyháza hírei

2014.11.13. 12:24

Boszorkányos est Nyírszőlősön

Nyíregyháza - A szellemek, boszorkányok, vámpírok megjelenése után a telt ház táblát lehetett volna kiakasztani Nyírszőlősön a Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézmény kapujára.

Nyíregyháza - A szellemek, boszorkányok, vámpírok megjelenése után a telt ház táblát lehetett volna kiakasztani Nyírszőlősön a Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézmény kapujára. Halloweent felidézve sejtelmes hangulatú délutánon több mint 60 jelmezes rémség rémisztette vagy kacagtatta a közönséget.

Sokszínű programokból válogathattak a nebulók. A gyerekek megízlelhették a „szerelmi bájitalt”, kóstolhattak az elvarázsolt sütikből. Akinek kedve volt, szellemes vetélkedőn, kvízjátékon vehetett részt. A program részeként a gyerekek és felnőttek töklámpás faragó versenyen élhették ki kreativitásukat. A pedagógusok és a közművelődési színtér összefogásának köszönhetően boszorkányosra sikerült a nap.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!