Nyíregyháza hírei

2015.01.26. 07:18

Megkérdeztük: Önt érinti az üzemanyag árának változása?

Nyíregyháza - Móré Mihály a katolikus karitász egyik nyíregyházi csoportjának a vezetője. Sokat utazik külföldre azért, hogy a határon túl élő családokon, gyermeken segítsen. – Ha olcsóbb az üzemanyag, olcsóbban megjárjuk az utat.

Nyíregyháza - Móré Mihály a katolikus karitász egyik nyíregyházi csoportjának a vezetője. Sokat utazik külföldre azért, hogy a határon túl élő családokon, gyermeken segítsen. – Ha olcsóbb az üzemanyag, olcsóbban megjárjuk az utat. Pastrovics Zoltán egy vendéglátóegységet üzemeltet a megyeszékhelyen, három ételkiszállító autója van. – Hogyne érintene a benzin és a gázolaj árának változása! Nekem is az a jó, ha alacsonyak az árak.

Bihari Zsolt ugyan saját autóval nem rendelkezik, de a munkája miatt sokat ül a volán mögött. – Ha olcsóbb a benzin, jobban megy az engem foglalkoztató vállalkozásnak, így az én zsebem is megérzi, ha ingadozik az ár – mondta.

Popovics László örül, hogy az utóbbi esztendők viszonylatában most olcsó az üzemanyag. – Van saját kocsim, így nem fáj annyira, ha meg kell tankolnom – válaszolta a férfi, aki hozzátette: ő még sohasem volt külföldön azért, hogy tankoljon.

Bacsó Péter akkoriban, amikor a mostaninál drágább volt a benzin, inkább busszal járt. – Mostanában gyakrabban ülök be az autómba – válaszolt a fiatalember.

Ősz Pétert most nem érinti, mert hat hónapja nem működik a kocsija, de előtte sokat bosszankodott azon, hogy magasak az árak. – Akkoriban sokat jártam át Ukrajnába benzinért.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!