Nyíregyháza hírei

2015.01.08. 11:44

Nyíregyházi lett a Kedvencek Állatorvosa

Nyíregyháza - Az állattartók szavazatai alapján a Barzó Állatgyógyászati Centrum kapta a rangos elismerést.

Nyíregyháza - Az állattartók szavazatai alapján a Barzó Állatgyógyászati Centrum kapta a rangos elismerést.Az elmúlt évben a nyíregyházi Barzó Állatgyógyászati Centrum kapta a legtöbb támogató voksot, így a 2014-es Kedvencek Állatorvosa díjat és a félmillió forintos pénzjutalmat a Bayer Hungária hagyományos Kedvencek Állatorvosa Díjának szavazásán.

Dr. Bulyáki László, az állatgyógyászati centrum vezetője lapunknak elmondta: az elismerést a sokrétű tevékenységükkel, a lelkiismeretes gyógyító munkájukkal és az évről évre nagyobb (el)ismertségükkel érdemelhették ki.

– A Barzó Állatgyógyászati Centrumban, amely alapvetően egy rendelői részből és egy állatpatikai részből áll, összesen tizenketten dolgozunk. A műszeres diagnosztikai egységünk röntgennel, ultrahanggal felszerelt, a hematológiai és biokémiai laborvizsgálatokat, illetve a sebészeti beavatkozások többségét is helyben végezzük – mesélte az ügyvezető, kisállatgyógyász szak­állatorvos, majd hozzátette: immár hetedik éve működnek a megyeszékhelyen, a kollektíva családias környezetben, de katonás rendben dolgozik.

Pulykapénz és fejlesztési forrás

– A családias hangulat az ügyfélnek szól, a katonás rend pedig önmagunknak. Ügyfélkörünk megtartása és bővítése érdekében igyekszünk kihasználni minden, a mai kor nyújtotta kommunikációs és kapcsolatfelvételi lehetőséget a hírlevélküldéstől a honlapon át a közösségi portálokon való megjelenésig. A díj különösen értékes és motiváló számunkra már csak azért is, mert az állattartók sokaságának elismerését és elégedettségét szimbolizálja.

Dr. Bulyáki László elárulta: a Bayer versenyén nyert 500 ezer forint egy részét év végi jutalomként osztották szét a munkatársak között, ezen kívül új eszközöket is vásárolnak, gazdagítva az Orosi úti állatgyógyászati centrum felszereltségét, szolgáltatási palettáját.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!