Nyíregyháza hírei

2015.02.06. 07:35

Kettős halál a felüljáró tövében Nyíregyházán

Nyíregyháza - Két ember vesztette életét egy közlekedési balesetben péntek reggel Nyíregyházán, a 36-os főút belváros felé vezető oldalában.

Nyíregyháza - Két ember vesztette életét egy közlekedési balesetben péntek reggel Nyíregyházán, a 36-os főút belváros felé vezető oldalában.

Egy VW tartott a 36-os főúton Nyíregyháza belvárosa felé péntek hajnalban fél 4 körül. A gépkocsi az erőmű melletti felüljárón áthaladt, majd az ereszkedő szakaszon a járművezető nem tudta követni az út nyomvonalát, lefutott a padkára, ahol egy villanyoszlopot tört ketté, és végül egy fának vágódott. Az autóban ülő két személy azonnal szörnyethalt. A balesethez riasztották a tűzoltókat, ők emelték ki az összeroncsolódott járműmaradványból a bent rekedteket, de segíteni nem lehetett rajtuk.

A balesetben egy 35 és egy 18 éves férfi vesztette életét.  Az áldozatok közül az idősebb férfi nyíregyházi, míg a fiatalabb, egy kettős, magyar-román állampolgár budapesti lakcímre volt bejelentve. A főútszakaszon a helyszínelés idején, több mint négy órán át volt forgalomkorlátozás - tájékoztatott Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!