Nyíregyháza hírei

2015.02.17. 11:32

Őrizetben a zsaroló albérlő

Nyíregyháza - A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a nyíregyházi asszonyt, aki főbérlőjétől kiköltözéséért cserébe pénzt követelt és megöléssel is fenyegette.

Nyíregyháza - A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a nyíregyházi asszonyt, aki főbérlőjétől kiköltözéséért cserébe pénzt követelt és megöléssel is fenyegette.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Tné Z. Ildikó nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az asszonyt főbérlője többször felszólította, hogy mivel nem fizeti a bérleti díjat és a közüzemi számlákat, költözzön ki a lakásából. A nő közölte a főbérlővel, hogy kizárólag akkor hajlandó elhagyni a lakást, ha fizet neki egy meghatározott összeget. A főbérlő a követelésnek nem tett eleget, emiatt a nő megöléssel fenyegette meg. A sértett 2015. február 16-án értesítette a rendőrséget. A rendőrök az asszonyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!