Nyíregyháza hírei

2015.03.04. 14:17

Jubilált Nyíregyháza televíziója

Nyíregyháza - Elsőként csak kevesen nézhették, mert vezetéken jutott el néhány lakótelepi lakásba, majd szép lassan Nyíregyháza életének része lett, s ma már a város határain túl is elérhető és népszerű.

Nyíregyháza - Elsőként csak kevesen nézhették, mert vezetéken jutott el néhány lakótelepi lakásba, majd szép lassan Nyíregyháza életének része lett, s ma már a város határain túl is elérhető és népszerű.A harminc, meglehetősen tartalmas év alatt a Nyíregyházi Televízió is megkerülhetetlen szereplőjévé vált magyarországi televíziózás hőskorának, amelynek március 4-én, a kerek évforduló alkalmából megrendezett ünnepélyes sajtótájékoztatón adtak kiemelt nyomatékot. A jubiláló médiumot Batizi Tamás Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal Kabinetirodájának vezetője köszöntötte, az ünnephez kapcsolódó programokkal pedig Zagyva Gyula ügyvezető és Tarczy Gyula főszerkesztő ismertette meg a sajtó képviselőit.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 5-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!