Nyíregyháza hírei

2015.03.09. 07:58

Megkérdeztük: Ön járt már termékbemutatón?

Nyíregyháza – Nincs ingyen vacsora – szokták mondani. Nos, ez a termékbemutatós ebédekre is vonatkozik. Fontos, hogy alaposan gondoljuk át, mielőtt bármit is aláírunk, megvásárolunk, csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér! – válaszolta Vincellér Ferencné.

Nyíregyháza – Nincs ingyen vacsora – szokták mondani. Nos, ez a termékbemutatós ebédekre is vonatkozik. Fontos, hogy alaposan gondoljuk át, mielőtt bármit is aláírunk, megvásárolunk, csak addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér! – válaszolta Vincellér Ferencné. – Az ilyen programok, rendezvények legfontosabb célja az értékesítés, a többi csak rizsa, mézesmadzag, csábító körítés. A tapasztalatok, a netes kommentek azt mutatják, sokan ráfizettek már a szinte ingyenes kirándulásokra! – vélekedett Vörös Ildikó.

– Édesanyám már végigült egy bemutatót, azt mondta, soha többet nem megy ilyen előadásra. Hosszú órákig ment az „agymosás”, de ő nem vásárolt semmit. Végül megajándékozták valami kis parfümmel – mesélte Bóra Evelin.

– Az 1 órás előadás 4 órán át tartott, a drága ajándéktelefon valójában filléreket ért, a kedvezményes utazás pedig igen sokba került volna – összegezte nagymamája szomorú tapasztalatait Papp Ágota.

Kóti Richárd és barátnője, Rontó Mariann még sosem jártak árubemutatókon. Mindketten úgy vélték, az ilyen programokra felnőtt emberek kapnak meghívást, ha túlköltekeznek, hát lelkük rajta, hiszen a döntés az ő kezükben van!

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!