Nyíregyháza hírei

2015.03.05. 08:21

Megkérdeztük: Te mikor tanultál meg úszni?

Nyíregyháza – Gyerek voltam, amikor az Arany János Gimnáziumban úszásoktatásra írattak. Nem vagyok profi, de szeretem a vizet. A Júlia Fürdőbe gyakran járunk a barátokkal – válaszolta Havacs Norbert.

Nyíregyháza – Gyerek voltam, amikor az Arany János Gimnáziumban úszásoktatásra írattak. Nem vagyok profi, de szeretem a vizet. A Júlia Fürdőbe gyakran járunk a barátokkal – válaszolta Havacs Norbert. – Harmadikosként tanultam meg úszni, s minél hamarabb biztosan akartam mozogni a vízben. Mindjárt a mélybe dobtak, de ma már minden úszásmódot ismerek. Sehol nem fulladnék meg, a tengerben sem – mondta el mosolyogva Ferenczi Rajmund.

–Nem szeretem a medencéket, félek a víztől. Egy úszótáborba is elküldtek, de a záróvizsgát már végigsírtam. Vízpart helyett inkább a hegyeket választom – tudtuk meg Leithi Klaudiától.

– Kiskoromban víziszonyom volt, de az Idegenlégióban öt éve muszáj volt úszni tanulni. Mostanság ritkán járok uszodába, kicsit kiestem a gyakorlatból – árulta el Sűrű FX Tamás.

– Általánosban a suli vitt engem is úszásoktatásra. Hetente a Júliába is elmegyünk a barátnőkkel, de inkább kondizni szeretek – nyilatkozta Hajzer Viktória.

– Az otthoni medencékben kezdtem tanulni, s a tengerben, nyaranta már egészen jól ment. Uszodába nem szívesen megyek egyedül, a barátnőim sajnos mindig csak húzódoznak – adta tudtunkra Kósa Loretta.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!