Nyíregyháza hírei

2015.03.28. 15:43

Önkéntes „áramszünet” lesz szombaton este

Nyíregyháza - A név, vagyis a 2012-ben Magyarországon először elnyert WWF Föld Órája Főváros cím kötelez, éppen ezért Nyíregyháza az idén is csatlakozik a világméretű akcióhoz, s szombaton este fél 9 és fél 10 között a városban hét helyen kapcsolják le a lámpákat.

Nyíregyháza - A név, vagyis a 2012-ben Magyarországon először elnyert WWF Föld Órája Főváros cím kötelez, éppen ezért Nyíregyháza az idén is csatlakozik a világméretű akcióhoz, s szombaton este fél 9 és fél 10 között a városban hét helyen kapcsolják le a lámpákat. A görög, a római katolikus és az evangélikus templom díszkivilágítása, a társszékesegyház előtti szökőkút dísz- és térvilágítása, a Kossuth-szobor és a vásártér dísz-, valamint az Ungvár sétány térvilágítása sötétül el este.

Ahhoz, hogy a szabolcsi megyeszékhely ismét esélyes legyen a „főváros” címre, a városlakók, cégek és intézmények regisztrációját is várják a www.foldoraja.hu internetes oldalon, ahol jelzőpontok mutatják a versenybe már benevezett településeket.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!