Nyíregyháza hírei

2015.04.07. 14:11

Fidesz-sajtótájékoztató: „Szórakozzanak a fiatalok, de kulturáltan!”

Nyíregyháza - Eredményesnek bizonyult a választókerületük közbiztonságát szívükön viselő önkormányzati képviselők együttműködése a hatóságokkal a megyeszékhelyen – derült ki Ágoston Ildikó és Tóth Imre fideszes képviselők tájékoztatójából.

Nyíregyháza - Eredményesnek bizonyult a választókerületük közbiztonságát szívükön viselő önkormányzati képviselők együttműködése a hatóságokkal a megyeszékhelyen – derült ki Ágoston Ildikó és Tóth Imre fideszes képviselők tájékoztatójából. – Múlt pénteken a sóstói szórakozóhelyek környékén tartottunk razziát hajnal 4-ig a rendőrökkel, polgárőrökkel, közterület-felügyelőkkel közösen. Megdöbbentő volt látni, miként és milyen állapotban szórakoznak a 16-20 éves fiatalok! – mesélte Ágoston Ildikó. – A látottak egyértelműen alátámasztották a lakossági bejelentések valóságalapját, gondolok itt a közterületi alkoholfogyasztásra, szemetelésre, rongálásra, hangoskodásra. Szórakozzanak a fiatalok, de kulturáltan! – tette hozzá a képviselő, aki továbbra is számít a városlakók (akár névtelen) bejelentéseire. Tóth Imre az örökösföldi lakótelepről adott helyzetképet: a térfigyelő kamerák és a járőrözések ellenére is akad dolguk az egyenruhásoknak. – Legutóbb 1 kg herbál drogot foglalt le a hatóság, és sikerült megakadályoznunk egy köztéri gyújtogatást – taglalta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!