Nyíregyháza hírei

2015.04.09. 10:23

Ruhát próbáltak lopni az áruházból - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. István Márk 29 éves és O. Zsuzsanna 25 éves nyírbogáti lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és a nő 2015. április 8-án egy nyíregyházi áruházból különböző ruhaneműket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit és a nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének járőrei 2015. április 8-án Balkány belterületén elfogták P. Gábor 20 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 49 éves kölcsei lakos ellen. Az asszony 2015. április 8-án egy fehérgyarmati üzletből kozmetikai termékeket kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!