SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2019.05.20. 10:58

Fúrja olvasóink oldalát, hogy fog kinézni a Tófürdő

Feltartóztathatatlanul közeledik a nyár, és bár úgy tűnik, esősen indul, vélhetően kánikulából sem lesz hiány.

Illusztráció

Forrás: KM-archív

Fotó: Pusztai Sandor

De hol is lehet elviselni a kiadós kánikulát? Otthon, ventillátorhoz ragasztott arccal? A hűtőszekrénybe bújva? Vagy a strandon, ahol akad főtt kukorica és hideg sör is?

Mint arról korábban beszámoltunk, betonkeverők lepték el a partot, ugyanis tavasz elején elkezdődött a nyíregyházi Tófürdő rekonstrukciója, a tervek szerint nyárra készülhet el a lényegesen korszerűbb Tófürdő. Olvasónkat arról kérdeztük, kilátogatnak-e idén nyáron, hogy csekkolják, hogy is fest a megújult Tófürdő.

Bár a voksolók igen nagy része (45 százalékuk pontosan) azt mondta, hogy eddig sem a Tófürdőbe járt és bizony ezután sem oda fog menni, ha egy kis felfrissülésre vágyik, elvégre nem mindenkinek kenyere a szabad víz, akadnak, akik inkább a medencéket szeretik, a szavazók 55 százaléka valamilyen formában igenis kíváncsi a megújuló Tófürdőre.

A szavazók 31%-a kerek-perec kijelentette, hogy érdekli, hogyan alakulnak a felújítások, így ha elkészül a rekonstrukció, mindenképp kilátogatnak majd.

Az olvasónik 5%-a mondta azt, hogy akár be is újít a felújítás miatt, eddig ugyanis máshol süttette a hasát a nap alatt, de ha jól sikerülnek a munkálatok, kész a váltásra, és ezentúl a Tófürdő felé veszi az irányt.

De akadnak hardcore Tófürdő rajongók is: a szavazók 19%-a azt mondta, eddig is a Tófürdőre esett a választása, és a jövőben sem lesz ez másképp.

Egyszóval fürdőruhákat és naptejes flakonokat elő, hamarosan nyit a Tófürdő, és végre csobbanhatunk egy jót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!