Nem ez az első eset

2022.11.24. 20:09

Migránsok lövöldöztek Horgoson (videó)

Este kezdődött a rendbontás, a település utcáit gépfegyverekkel felfegyverkezett kapucnis férfiak járják – írja a Délmagyar.hu a Szabad Magyar Szó cikke alapján.

Képernyőfelvétel

A lap információi szerint csütörtök délután óta rendbontás folyik a faluban, lövöldözés is volt a település főutcáján. Birtokukba jutott egy térfigyelő kamera felvétele is, amelyen az látszik, hogy valamivel 18 óra előtt gépfegyverekkel felfegyverkezett kapucnis férfiak vonulnak végig a Bartók Béla utcán. 

A Horgos Mi Falunk elnevezésű Facebook-csoportban is közzétettek egy, a település központjában készült videót, amelyen fegyverropogás zaja is hallható.

A pannonrtv.com szerint az információkat a községi illetékesek is megerősítették, hozzátéve, hogy a rendőrség már uralja a helyzetet.

A Szabad Magyar Szó megjegyzi:

Horgoson egy hete tartottak falugyűlést, ahol az elkeseredett polgárok többször is szóvá tették, hogy a határ menti faluban ezrével tartózkodnak migránsok, virágzik a bűnözés, ennek ellenére a településen nincs rendőr.

A lakossági fórumot követő két napban két rendőr járőrözött a település központjában, ám utána minden visszatért a régi kerékvágásba.

A Délmagyar.hu cikke ITT olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában