PR cikk

2011.07.29. 11:08

Factory Fesztivál: Extrém fesztivál extrém helyen

Miskolc - Talán az ország legérdekesebb fesztiválja várja az érdeklődőket augusztus 4-5-6 án a miskolc Vasgyárban.

Miskolc - Talán az ország legérdekesebb fesztiválja várja az érdeklődőket augusztus 4-5-6 án a miskolc Vasgyárban.

A Factory Fesztivál az idén minden eddiginél színesebb, izgalmasabb lesz. A három napos programban extrém sport, extrém zenék, és az alkotóművészet is megfér egymással. A szürreális környezetben négy színpadon zajlanak majd a programok. A szervezők és a kritikusok szerint is a legütősebb hip-hop színpadot hozták létre most 27 fellépővel.

Augusztus 4-én 21.00-től 23.00-ig a Bomba Hip Hop Stage-n bárki felcsaphat Eminemnek, Busta Rhymes-nak. A szabályok egyszerűek: a versenyzők előselejtező során mérkőznek meg egymással, majd a legjobbak egyenes kieséses rendszerben jutnak el egészen a döntőig. A verseny lebonyolítását többszörös freestyle-bajnok zsűri, azaz Indiana és Snow segíti, a közönséggel szorosan együttműködve. Az első három helyezett értékes nyereményekben részesül!

Soul Sinners

A Maradj Miskolcon Alapítvány Elektroger Hall-jában pedig igazi sztárvendég lép fel pénteken: a Soul Sinners. Az angol DJ-trió 2007-ben született, a mély basszusok iránti szerelem eredményeként. A kezdetekben drum and bass, hip-hop és reggae zenéket játszó lemezlovasok úgy döntöttek, belevetik magukat a dubstep zenék gyártásába. Ennek a próbálkozásnak a gyümölcse lett a Dis World c. track, ami egyértelműsítette, hogy itt már nincs vissza út. A gyár indusztriális hangulata előre felcsigázta a fiúkat és már alig várják, hogy odapirítsanak a vasgyári közönségnek.

Aki nemcsak a zenei programok iránt érdeklődik, igazi látványosság lesz a MotoCross Dirt Jump. A Factory épületének hátsó részén dirt pályát alakítottak ki. A méretes földhalmot BMX-esek és Krosszmocisok veszik birtokba, hogy majd minden szegletét trükksorozatokkal járják be. Hogy ez biztosan így legyen, arról a hazai élvonal legjobbjai gondoskodnak.

A fesztivál helyszínétől csupán 10 percnyi “gyalogtávolságban” A Karacs Teréz Leánykollégium szobáiban kiváló szálláslehetőség várja azokat, akik szeretnének megfizethető áron és kényelmesen pihenni az élménydús programok után. De jó ötlet a Vasgyári Szafari, az MVK nosztalgiabuszával:most mindenki megnézheti a hatalmas rozsdatemetőt.

A közlekedést megkönnyitendő az MVK busz különjáratokat is indít éjszaka is, Búza téri starttal.

Még néhány név a fellépők közül

Brains  

Idoru

SP

Fluor

Zagar

Carbonfools

Akkezdetphiai

Hősök

Kerekes Band

Skafunderz

Palotai

Ludmilla

Bordee

Hooligans

Smash

HIFI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában