PR cikk

2011.08.01. 09:33

Csütörtökön startol a Factory Fesztivál

Miskolc - Már csak néhány nap maradt hátra és kezdetét veszi a térség, de talán az ország egyik legbájosabb extrém sport-és zeni eseménye, a Factory Fesztivál.

Miskolc - Már csak néhány nap maradt hátra és kezdetét veszi a térség, de talán az ország egyik legbájosabb extrém sport-és zeni eseménye, a Factory Fesztivál.

Ahogy azt már az előző években megszokhattuk, idén is négy színpadon, több mint 50 előadó vonul majd fel a Vasgyár falai között, ahol a Factory Team által készített dekorációk és vizuál cuccok teszik még ütősebbé a nem mindennapi helyszínt.

"Amit első körben érdemes észben tartani az a beléptetés, hiszen idén az egykori Irodaház udvarán keresztül, a lábasházak alatt juthatunk be." - tájékoztattak a fesztivál szervezői. "A korábban megszokott I.sz. Hivatalház bejárata ezúttal csak kijáratként funkcionál. Új helyszínnel is bővült a parádé: A Maradj Miskolcon - Elektróger Hall, részesül abban a megtiszteltetésben, hogy felavathat egy új helyszínt itt bent a Gyárban. Pontos helyét nem áruljuk el, de egy biztos, nekünk már most nagyon tetszik. Gyere és fedezd fel te is!

Gyártúra, Civil Utca, Skate Park

De ne feledkezzünk el kulturális programokról sem! Három napon keresztül, napközben, folyamatosan zajlik majd a Bázis Store Graffity Big UP, ahol figyelemmel kísérhetjük, ahogy festővászonná alakulnak át a csupasz, szürke falfelületek.

Augusztus 5 és 6.-án Gyártúra várja a gyártörténetre éhes miskolciakat, Kiállítótér a fesztivál ideje alatt, este 19:00-ig látogatható az I. Hivatalházban, ahol fiatal kortárs festők, fotósok, képzőművészek, valamint az év elején indult Tudásgyár programban részvevő fiatalok munkáit is csekkolhatjuk. Lesz Civil Utca, illetve folyamatos sportolási lehetőség a csarnokban - falmászás, ping pong, kosárlabda, tollaslabda - és egy szabadtéri OPEN AIR Skate Park is várja a deszkásokat. Pénteken este 21: 00-tól Motorcros Freestyle Show.

Összefoglalva: Sport, zene és művészet három napon keresztül a Gyárban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában