PR cikk

2011.08.22. 15:58

Éjszakai Drift őrület

<strong>Máriapócs</strong> - 2 fős belépőket sorsoltunk az&nbsp;éjszakai drift őrületre.

Máriapócs - 2 fős belépőket sorsoltunk az éjszakai drift őrületre.

Augusztus utolsó szombatján ismét megrendezésre kerül hazánk immáron híres Augusztusi éjszakai nagyszabású versenye. Az ország miden tájáról érkeznek a drift mesterei a RabócsiRingre és a cél most is ugyan az: kinyírni a gumikat, hogy őrjönghessen a nép!

Ezúttal megismerhetitek Drift sötét oldalát. Az egész környéken mást sem lehet majd hallani mint az üvöltő motorokat és síró gumikat. A friss levegő illatát drifttől, terjengő édeskés gumiszag veszi majd át. Olyan dolgok lesznek láthatóak, majd amit nappal nem lehet észrevenni:

- Lángoló kipufogók, izzó féktárcsák..

Mielőtt magyarázatot adnánk bármelyik állításunkra, előbb a tényeket kell közzé tegyük, méghozzá az egyik legfontosabbal kezdve.

Augusztus 27-én hazánk egyetlen és utánozhatatlan drift éjszakája lesz Máriapócson, ahol a Hell Energy Országos Drift Bajnokság 4. futamát rendezi a Hunakamo Drift egyesület. A magyar profi versenyzők mellett ezúttal is érkeznek külföldi résztvevők igen különleges és komoly járgányokkal. Visszatér a versenypályára Varga Tamás "Puci" is aki egy súlyos és szerencsétlen baleset után lábadozik, de a drift által kapott adrenalin löket megfelelő gyógyír lehet majd számára. Tóth Géza "Alapos" a bajnokság éllovasa is gőzerővel készül a megmérettetésre és fontos lesz számára a jó szereplés, hiszen sokan behozhatják még pont hátrányukat a szeptemberi döntő összecsapásig.

A fergeteges hangulatból idén már kaphattak ízelítőt a sportág rajongói, azonban köztudott, hogy a legjobb derbinek az augusztus végi éjszakai drift buli ígérkezik rendszerint. Eme hagyományt immáron ötödik éve őrzi a RabócsiRing versenypálya és talán ez a jubileumi szám is hozzájárul ahhoz, hogy felülmúlják azz eddigi futamok hangulatát.

NYERTESEINK:

Gyetvai Miklós   + 1 fő

Fenyőfalvi Gábor + 1 fő

Pályu Tamás      + 1 fő

Aczél Georgina   + 1 fő

Kucskár Anikó    + 1 fő

Oláh Tünde           + 1 fő

Földesi Andrea       + 1 fő

Farkasné Kovács Anna + 1 fő

Siklódi Tímea        + 1 fő

Balatoni Péter       + 1 fő

A nyerteseket a játékban megadott email címen értesítettük az átvétel módjáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában