Év autója 2020

2020.11.14. 20:09

Ford Puma: divatos, merész formavilág

Kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtót, és derékmasszázsülés-technológiát is kínál.

Cserpákné Krausz Judit, a Vagép Zrt. értékesítési vezetője vette át a Ford Pumáért járó díjat | Fotó: Sipeki Péter

Fotó:

A Vagép Zrt. minden évben részt vett az Az Év Autója versenyben.

– Az idén is szerettünk volna nyerni valamelyik Ford- vagy Suzuki-modell-lel – jegyezte meg Poroszka Erika marketingkoordinátor.

Kitűnik a tömegből

– Hogy mi szólhatott a Ford Puma mellett? Nos, az újdonságnak számító divatos, merész formavilága magára vonja a szemeket, teljes mértekben kitűnik a tömegből. A vezetési élményben is partner a Puma, hiszen már alapáron is magas felszereltséggel kerül a vásárlóhoz, intelligens vezetéstámogató technológiák széles választékát kínálja, amely példátlan ebben a szegmensben: Mindemellett a Puma a kategória első modellje, amely kézhasználat nélkül nyitható csomagtérajtót, és derékmasszázsülés-technológiát is kínál, ezen túl az autó kategóriaelső, 456 literes csomagtérrel rendelkezik, így még a helykihasználás is maximális. A Puma vásárlói az elsők közt élvezhetik a Ford kifinomult mild hybrid hajtásának előnyeit, amelynek magasabb teljesítménye és élénk gázreakciói alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett is biztosítják a Fordok jól ismert vezetési élményét.

Cserpákné Krausz Judit, a Vagép Zrt. értékesítési vezetője vette át a Ford Pumáért járó díjat | Fotó: Sipeki Péter

A Vagép Zrt. a szabadidő kategóriában a Ford Pumával, míg a hibridek összevetésében a Suzuki Swifttel nyert.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában