Otthonunk

2020.07.28. 12:32

Az egyediség gyönyörködtet

A Laser-Decor Kft. egyedi lézervágott és gravírozott termékek gyártásával foglalkozik. Vállalkozásunk indító motivációja az a meggyőződés volt, hogy egyedi tárgyak között élni jó érzés, hisz az ilyen termék, sokkal több, mint egy tárgy. Legyen szó ajándékról, lakberendezési tárgyakról az „egyedi” mindig boldogabbá tesz, mert tükrözi egyéniségünket, illetve egy kitüntető figyelem, törődés bizonyítéka.

A modern technológia egyik nagyszerű vívmánya a lézervágás, amelynek segítségével, precíz mérnöki munka mellett, csodálatos termékek hozhatók létre, a lehetőségeknek pedig csak a csillagos ég szab határt. A lézersugárral igen pontosan, tizedmilliméteres vágási szélességgel lehet a munkadarabokat megmunkálni, ezáltal rendkívül bonyolult, aprólékos, szép mintázatok is készíthetők. A lézervágás során fa, papír, műanyag (pl. plexi, de PVC nem), bőr alapanyagokat használunk illetve fa, fém, papír, bőr, üveg, műanyag (PVC nem), kerámia felületre tudunk gravírozni. CO2 lézergépünk munkafelülete 1600x1000 mm.

A Laser-Decor Kft. a technológia által nyújtott lehetőségek miatt igen sokféle terméket gyárt. Vállaljuk nagy (akár 1600x1000mm) méretű lakásdekorációk, fali panelek, ajtóbetétek, térelválasztó elemek, egyedi dísztárgyak gyártását. A közelmúltban alkalmunk nyílt a gépi méreteket meghaladó fali dekorációk, illetve 4,5x2,7 méter nagyságú világító világtérkép elkészítésére is. Nagy örömmel készítjük mindig az egyedi tárgyakat, melyeket az ügyfelek igényeinek megfelelően, velük egyeztetve, kreatív ötletekkel igyekszünk magvalósítani. A „Nagy Nap”- ra gyártott különleges esküvői meghívó minden fiatal pár álma- ez lézervágással könnyen megvalósítható. Igényes feliratok, ízléses névtáblák, trófeák nagy variációs lehetőséggel készíthetőek. Személyes képeket gravírozással különböző méretben és különböző felületre készítünk. Hengeres tárgyak gravírozását 23 cm átmérőig vállaljuk. Szükség esetén tanácsadással segítünk a dizájnok kialakításában. Jó ha ügyfeleink rendelkeznek vektorgrafikus rajzzal, de ennek hiányában mi elkészítjük a szükséges rajzokat.

Állítjuk, hogy a szép termékek előállításában a lehetőségek tárháza végtelen és tudjuk, hogy ami szép a szemnek, az jót tesz a léleknek. Ezzel az üzenettel ajánljuk termékeinket.

Bepillantásként és ötletadónak ajánlom honlapunkat, melynek galériájában az elkészült termékeinkből válogatást mutatunk be.

Elérhetőségünk:

LASER–DECOR KFT.

4600 Kisvárda, Petőfi út 9.

Tel: 30/675 7659

Várjuk megkeresésüket, érdeklődésüket!

Tisztelettel: Csuth Sándor, ügyvezető

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában