Hirdetés

2021.11.30. 15:41

„Tisztítsuk meg Nagydobost!”

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával megvalósuló „Tisztítsuk meg az országot” elnevezésű pályázat keretében történő hulladékmentesítés megvalósult Nagydobos településen. A pályázat keretében összesen 10 darab ingatlanról, 100 m3 mennyiségű hulladék került elszállításra és kezelésre.

Ezek a hulladékok főleg külterületen voltak fellelhetők, amelynek összetétele és mennyisége miatt munkagépek bevonása vált szükségessé. A pályázat keretében információs táblák kihelyezésével felhívjuk a lakosság figyelmét az illegális hulladéklerakás megtiltására. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy igazi eredményt akkor érhetünk el, ha közösen vigyázunk környezetünkre.

Ez úton is kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy a megtisztított területekre és más közterületre ne helyezzenek el hulladékot.

Az alábbiakban a megtisztított ingatlanok hulladékmentesítést megelőző és követő állapotukban, valamint a hulladékmentesítés pillanatképei látható:

Tisztelettel:

Kovács Gábor polgármester

PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában